فهرست مطالب

چطور اینستاگرام Reel ها رو رتبه‌بندی می‌کنه؟

هدف اصلی ریلز اینستاگرام، سرگرم‌کردنِ کاربره. به همین دلیل، بسیاری از ویدیوهایی که می‌بینید، از پیج ها و افرادی هستن که شما دنبالشون نمی‌کنید. از این نظر، شباهت زیادی به صفحه‌ی اکسپلور (Explore) داره. تفاوت اصلی اینه که به جای اینکه فقط به چیزایی که ممکنه علاقه داشته باشید فکر کنه، اینستاگرام به‌طور خاص روی محتوایی تمرکز می‌کنه که ممکنه شما رو سرگرم کنه. (ادمین اینستاگرام)

اینستاگرام پیش‌بینی‌های مهمی انجام می‌ده، مثلاً چقدر احتمال داره که شما یک Reel رو تا آخر تماشا و باهاش تعامل داشته باشید. یکی دیگه از معیارهای مهم اینه که چقدر احتمال داره برید سراغ صفحه‌ی صدا، چون این نشون می‌ده که ممکنه بخواهید Reel خودتون رو بسازید یا نه.

مهم‌ترین سیگنال‌های رتبه‌بندی برای Reel های اینستاگرام عبارت‌اند از:

  • فعالیت کاربر: اینستاگرام Reel هایی که اخیراً باهاشون تعامل داشتید رو بررسی می‌کنه تا درک بهتری از محتوایی که ممکنه برای شما مرتبط باشه پیدا کنه.
  • تاریخچه‌ی تعامل: ممکنه برخی از ویدیوهایی که می‌بینید از حساب‌هایی باشه که برای شما جدیدن. اما اگه قبلاً باهاشون تعامل داشته باشید، به اینستاگرام کمک می‌کنه که بفهمه چقدر ممکنه به محتواشون علاقه‌مند باشید.
  • اطلاعات Reel: سیگنال‌ها در مورد عناصر محتوا در یک Reel هم به اینستاگرام کمک می‌کنن تا ویدیوها رو به درستی رتبه‌بندی کنه. این ممکنه شامل اطلاعاتی مثل آهنگ‌های استفاده‌شده و میزان محبوبیت باشه. ( کیفیت ویدیو، صدا و موسیقی، موضوع و جذابیت )
  • اطلاعات در مورد منتشرکننده: وقتی صحبت از Reel ها می‌شه، الگوریتم سعی می‌کنه به همه یه فرصت برابر برای پیدا کردن مخاطب بده. بنابراین، سازنده‌های کوچیک‌تر و حساب‌های جدید هم شانس درخشیدن و رسیدن به مخاطب گسترده‌تر رو دارن. محبوبیت ویدیو یه فاکتور مهمه تا الگوریتم بتونه محتوایی از طیف گسترده‌ای از افراد نمایش بده.  ( تعداد فالوورها، میزان تعامل با فالوورها، کیفیت محتوای سایر پست‌ها و Reel ها ) 

چطور اینستاگرام Reel ها رو رتبه‌بندی می‌کنه؟

برای افزایش رتبه در اکسپلور، فید و ریلز، تعامل رو جدی بگیرید!

حالا که صحبت از پست‌ها و ریلز شد، بذارید یه نکته‌ی کلیدی رو بهتون بگم: تعامل، سیگنال مهمی برای رتبه‌بندی هست. یعنی اگه می‌خواید محتوای شما رتبه‌ی بالاتری توی اکسپلور، فید و ریلز داشته باشه، باید تلاش کنید تعامل کاربران باهاش رو افزایش بدید. لایک‌ خوبه، ولی کامنت، به معنای تعامل عمیق‌تر، خیلی بهتره. کامنت‌ها می‌تونن به‌طور قابل توجهی، رتبه‌ی محتواتون رو تو بخش‌های مختلف اینستاگرام بالا ببرن و شانس حضور شما تو صفحه‌ی اکسپلور رو بیشتر کنن.

راه‌های زیادی برای استفاده‌ی حداکثر از فضای کپشن برای تشویق مردم به کامنت گذاشتن وجود داره. یکی از راه‌ها اینه که کپشن‌هایی بنویسید که به محتواتون ارزش اضافه می‌کنن. می‌تونید بهش زمینه بدید، داستان تعریف کنید، اطلاعات جالب بهش اضافه کنید و غیره. (یه فایده‌ی دیگه هم داره: باعث می‌شه وقت بیشتری رو صرف خوندن و در نتیجه تعامل با پستتون بگذرونن.)

حالا مهم‌ترین قسمت: کپشن رو با یه جمله‌ی دعوت به اقدام تموم کنید. صریح و واضح بهشون بگید چی می‌خواید انجام بدن، مثلاً کامنت بذارن. ازشون سوال بپرسید، یا یه موضوعی رو عنوان کنید که تشویقشون کنه نظرشون رو به اشتراک بذارن.

می‌بینید که تعامل کلید موفقیت برای دیده شدن محتواست. با تشویق به کامنت و استفاده‌ی هوشمندانه از کپشن، به‌راحتی می‌تونید محتوای جذاب بسازید و توی دنیای اینستاگرام پرطرفدار بشید!

https://influencermarketinghub.com/how-instagram-algorithm-works

سایر مطالب